Spanplafond, een praktische streling voor het oog

Spanplafond

Wanneer je jouw huis op een snelle manier mooi wil afwerken, is een spanplafond de oplossing. Omdat het bestaat uit een kunststofdoek dat vlak onder het bestaande plafond wordt geplaatst, worden oneffenheden in één keer volledig weggewerkt. Een super strak en modern eindresultaat is gegarandeerd.

Bovendien brengt een spanplafond vele mogelijkheden met zich mee. Zo kan het worden gebruikt om een geheel uniek lichtplan te plaatsen en is er een ontzettend grote diversiteit aan materiaal. Ook is er de mogelijkheid afdrukken op het materiaal te printen. Hierdoor biedt het de mogelijkheid jouw huis volledig naar eigen stijl in te richten.

Waarom KCP?

KCP werkt met het beste materiaal. Ze gebruiken het bekledingssteen van Clipso. Door zijn hoge kwaliteit brengt dit vele voordelen met zich mee. Zo is het flexibel en is het hierdoor mogelijk elk type plafond te voorzien van een spanplafond, ongeacht de grote of vorm.

Het materiaal kan in elke gewenste kleur worden geschilderd of bedrukt. Daarnaast werkt het makkelijk en efficiënt en kan het spanplafond zonder dat de temperatuur of de indeling van de ruimte hoeft te worden aangepast, geplaatst worden. Er hoeft dus geen stoelendans te worden gedaan en jouw huis zal stofvrij blijven. Je zal dus amper last ondervinden wanneer het plafond afgeleverd wordt.

Milieu bewust en een betere akoestiek

Voor je energielabel kan een spanplafond veel goeds doen. Wanneer het plafond laag geplaatst wordt, bespaar je namelijk stookkosten. Hierdoor hoeft je verwarming een stuk minder hard te werken en zal je energierekening omlaag gaan. Bovendien zal het ook eerder warm zijn in de kamer.

Ook de akoestiek zal verbeteren. Een spanplafond gaat de nagalm tegen en zorgt ervoor dat je huis op gebied van geluid beter geïsoleerd is. Je zal dus ook minder geluidsoverlast ondervinden.

Lage spanplafond prijzen

Al deze voordelen komen met lage spanplafond prijs. Een spanplafond plaatsen is namelijk veel goedkoper dan het huidige plafond te vervangen. Dit komt door zijn lage materiele kosten. Daarnaast is het plaatsen niet erg arbeidsintensief. Er zijn dus weinig arbeidsuren nodig om jouw plafond weer helemaal op te knappen.

De precieze prijs van een spanplafond kan zeer wisselen. Voor alsnog kun je ongeveer uitgaan van tussen de 70 en 100 euro per vierkante meter. Ben je benieuwd naar de exacte spanplafond prijs? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.