Screens zijn meer dan alleen zonwering

Screens zijn meer dan alleen zonwering voor uw woning. Screens zorgen namelijk ook voor de juiste verduistering wanneer u kiest voor een verduisterende doek. Daarnaast is een screen ook erg modern en zorgt het ook voor een prachtige uitstraling van de buitenkant van uw woning. De screens hebben een moderne uitstraling en kunnen vrijwel overal worden toegepast. Wacht niet langer, bekijk meteen het uitgebreid aanbod van screens bij Rolluiken33.nl en bestel een rolluik met veel voordelen direct via de webwinkel. Wij raden u zeker aan om eens langs te gaan in de showroom in Venlo wanneer u de rolluiken in het echt wilt bekijken.

Heeft u een lange dag gehad en wilt u uw welverdiende slaap niet verstoren door de zon? Overweeg dan eens de verduisterende screens. De screens verduisterend van Rolluiken33.nl zijn leverbaar met Serge Blockout doeken die 0% lichtdoorlaten. Zo kunt u na een lange dag helemaal tot rust te komen zonder dat de zon het verstoord. U kunt de Serge Blockout doek verkrijgen in 6 doekkleuren. De leverbare kleuren zijn: beige, lichtgrijs, zwart, wit, grijs, wit en beige. Gaat u binnenkort een screen verduisterend bestellen? Bekijk op de webwinkel meteen alle kleuren en stel uw verduisterende screen samen.

Een windvaste screen is een unieke screen die u kunt bestellen op Rolluiken33.nl. Een windvaste screen heeft aan beide kanten een rits waardoor de screen niet wappert en op zijn plek blijft. Dit is vooral aan te raden bij bredere screens of bij situaties waar een screen veel wind vangt. Op Rolluiken33 kunt u deze windvaste screens tegen de scherpste prijzen bestellen. Het aanbod is zo uitgebreid, er is voor iedereen een windvaste screen naar wens te bestellen. Naast een scherpe prijs, krijgt u ook kwalitatieve screen. De screens zijn 100% van hoogwaardig aluminium en hebben 5 jaar fabrieksgarantie op Rolluiken33.