Informatie over lichtkoepels kopen bij Licht-koepels.be?

logo-topkoepelIk doe niets liever dan lekker bezig zijn met de decoratie van mijn huis. Ik blijf het dan ook constant veranderen. Ook vindt het dan ook niet erg om soms grote klussen te doen. Door al deze werkzaamheden heb ik veel geleerd en geef jullie dan ook tips over alles wat met wonen te maken heeft. Omdat de zomer weer bijna begint was ik van plan om een grote verandering te brengen in mijn woning. Ik wil graag meer zonlicht in mijn kamer hebben. Ik ben dus online gaan zoeken en ben uitgekomen om Lichtkoepels kopen bij Licht-koepels.be. Deze site erg erg gebruiksvriendelijk en de prijzen zijn goedkoop. Door de inbouw van een lichtkoepel krijg ik meer natuurlijk licht binnen mijn kamer. Iets waar ik in de zomer dus veel baat ga bij hebben. Het voegt ook iets toe aan mijn woning, want nu lijkt het alsof de kamer ineens veel groter is. Voordat ik de lichtkoepel gekocht had, nam dus contact op met de klantenservice om te vragen of dit mogelijk was bij mij.

koepel4

Belangrijk is om de dagmaat te controleren

maatvoering-dagmaten-lichtkoepelsDe vrouw aan de telefoon zij dat ik goed de dagmaat moest meten in het plafond. Ik vroeg ook wat dit precies betekend en zij zei het volgende. De dagmaat is de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. Deze kon ik zelf berekenen door de maat van de sparing in mijn dak op te meten en daar vervolgens 20 cm van te trekken. Ik zal voor de duidelijk een afbeelding hiervan in de artikel zetten. Ook werd mij verteld dat de buitenmaat van de koepel altijd de dagmaat plus 16 cm. In mijn geval was het gat in het dak 150 bij 150 cm. Ik had daarom dus een koepel nodig van 130 bij 130 cm.

Zijn jullie inmiddels ook enthousiast hierover? Dan moet je echt je lichtkoepels kopen bij Licht-koepels.be.