Daarom kies je voor lamelparket

Als je al een tijdje op zoek bent naar een nieuwe vloer, heb je ongetwijfeld al gemerkt dat het aanbod gigantisch is. Er is pvc, hout, plavuis, laminaat en nog veel meer. De laatste jaren is er echter één soort vloer die behoorlijk aan populariteit aan het winnen is. Namelijk de lamelparketvloer. Lamelparket is een stabiele vloer die door een meerlaagse opbouw erg fijne eigenschappen heeft. In dit blog vertellen we je waarom je voor lamelparket kiest.

Lang plezier van

lamelparket is opgebouwd uit diverse laten huis die kruislings gelijmd zitten. Op deze manier hoeft het hout niet zo hard te werken en worden de naden niet opengetrokken. Op deze manier blijft de vloer bijzonder lang mooi. Ze geniet je er ook alleen maar langer van, en wie wil dat nou niet?

Hout leeft

Een gevleugelde uitspraak is dat hout leeft. Veel mensen gaan voor een houten vloer omdat deze een mooie uitstraling heeft en omdat deze met de jaren vaak extra karakter krijgt. Je hoort dan ook vaak van vloer experts dat een houten vloer echt tot zijn recht komt zodra deze gebruikssporen heeft. Voor lamelparket geldt precies hetzelfde.

Alles is mogelijk met lamelparket

Het is natuurlijk het belangrijkste dat je een vloer kiest die je ook echt mooi vindt. Het fijne van lamelparket is dat het in diverse soorten hout, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is. Zo is er altijd wel een lamelparketvloer die bij jou en je woning past. Zo kun je een lamelvloer kiezen in een afwerking die past bij natuurlijke, moderne, klassieke en landelijke interieurs. Kortom: met lamelparket kun je alle kanten op!

Fijne wonen

Als er iets belangrijk is voor een fijn en gelukkig leven, dan is het wel een fijn huis waar je je ook echt thuis voelt. De juiste inrichting is daarvoor essentieel. Hou daarom dan ook goed ons blog in de gaten voor de nodige inspiratie.