Montageservice

deze website

Het verhuizen is niet simpelweg alle spullen van de oude locatie naar de nieuwe locatie vervoeren. Er is wel enige voorbereiding vereist. Het demonteren van de meubels is hier ook onderdeel van. Het moet namelijk wel passen in de verhuiswagen en er moet optimaal van de ruimte die je hebt gebruik gemaakt worden. Op zoek naar een montageservice voor hulp bij het monteren en demonteren?

Wat is een montageservice?

Montageservice bestaat uit het monteren en demonteren van meubilair. De verhuizers komen op de afgesproken dag langs om al je meubels zowel te demonteren als te monteren. Er wordt met veel zorg met je meubels omgegaan en de verhuizers hebben ervaring. Zo voorkom je dat er bezittingen kapot gaan.

Door het montagewerk uit te laten besteden heb je zelf tijd om bezig te gaan met de rest van de verhuis. Dit bespaart je een hoop stress en tijd.

Het is ook mogelijk om een montageservice in te huren wanneer je niet gaat verhuizen, maar wel meubels moet laten monteren. Als je nieuw meubilair besteld wordt dit vaak in losse onderdelen bezorgd. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een bed of kast die al in elkaar zit niet door een deur of bij de trap omhoog kan. Dan moet het eerst ook gedemonteerd worden en vervolgens weer gemonteerd.

deze website

Is een montageservice alleen voor oude meubels?

Naast het monteren van gewone meubels kan een montageservice ook helpen met de meubels die geleverd worden door Ikea en/of Leenbakker. Deze meubels worden altijd met gebruiksaanwijzing geleverd en zijn vaak redelijk makkelijk in elkaar te zetten, doordat het stap voor stap wordt uitgelegd.

Het probleem is alleen dat wanneer je bijvoorbeeld een schroefje vergeet, je alles weer uit elkaar kan halen en het opnieuw in elkaar kan zetten. Door hiervoor een montage service in te schakelen zorgen de verhuizers ervoor dat het in één keer goed gebeurt en dat ze dus niks vergeten. Zo hou je zelf ook weer tijd over die je aan iets anders nuttigs kunt besteden.

De informatie uit deze blog komt van deze website.