Laminaat, luxe toevoeging aan uw woning!

Laminaat, luxe toevoeging aan uw woning

Laminaat wordt vaak gezien als een goedkope oplossing. Het is namelijk niet al te duur en u kunt kosten besparen, omdat u het eenvoudig zelf kunt leggen. Maar dat betekent zeker niet dat laminaat goedkope rommel is. In dit blogartikel leest u hoe laminaat een luxe toevoeging aan uw woning kan zijn.

Goede basis voor iedere woning

Wie een goede basis zoekt voor een stijlvol interieur, moet de optie laminaat zeker niet overslaan. Het is in alle prijsklassen beschikbaar en vooral de iets betere kwaliteit beschikt over levensechte prints die op het oog niet van echt hout te onderscheiden zijn. Dat is ook de reden dat laminaat ooit werd uitgevonden, zodat meer mensen van de mooie houtlook kunnen genieten.

Steeds luxere varianten

De houtlook is de afgelopen decennia steeds realistischer geworden. De laminaatplanken zijn zelfs voorzien van een reliëf voor nog meer realisme. En dat lastige lijmen van laminaat is gelukkig vervangen voor gebruiksvriendelijk kliklaminaat. Ook komen er continu nieuwe varianten op de markt die de huidige trends volgen, zoals brede planken en visgraatlaminaat.

Brede planken

Brede planken hout op de vloer zijn hartstikke hip en laten een ruimte groter lijken. En dat kan ook met laminaat dat nu ook in brede planken verkrijgbaar is. Zo legt u een vloer bovendien twee keer zo snel!

Visgraat

De visgraat is tijdloos en straalt klasse uit. Met het handige kliklaminaat van vandaag de dag legt u die gewoon zelf. Het kliksysteem zorgt voor een goede centrering. Dat maakt het leggen van een visgraat makkelijker dan ooit!

Betonlook

Tegenwoordig heeft u niet alleen de keuze uit diverse houtsoorten kleuren, ook de populaire betonlook is verkrijgbaar. Natuurlijk ook in verschillende kleuren. Net zo mooi, maar niet zo koud en ruw als echt beton.

Kies daarom voor een “luxe” laminaatvloer

Laminaat is heel betaalbaar, maar ook een optie voor wie graag een luxe vloer in zijn of haar woning wil. Met alle kleuren, houtsoorten (of beton) en legmethodes, ontwerpt en legt u eenvoudig uw eigen droomvloer. Bij vragen of opmerkingen over dit artikel neemt u contact op.