Heeft u snel goede stalen poten nodig?

Voor de aanbouw van een vierkante meter tuin in onze tuin willen wij een aantal pootjes bestellen. Een vierkante meter tuin is een grote bak met een vierkante meter oppervlakte. In deze bak zijn verschillende soorten plantjes op kweek te zetten, met het idee om deze uiteindelijk te kunnen oogsten en op te kunnen eten. Omdat ik in het verleden wel eens zonder succes een moestuin heb proberen op te zetten in de grond, wilde ik het dit keer anders aanpakken. Ik heb bij mijn vorige moestuin namelijk ervaren dat het vaak slakken zijn die mijn gewassen opeten. Ik heb toen op het internet gezocht hoe ik dit kon voorkomen en een optie die genoemd werd is om de moestuin op te hogen. Vandaar het idee om een vierkante meter moestuin te maken. Deze vierkante meter moestuinen zijn kant en klaar te koop, echter kan ik van een aantal steigerhouten planken ook een dergelijk systeem bouwen. Voor de bouw van deze vierkante meter moestuin wilde ik echter wel materialen gebruiken die zowel in de winter als in de zomer goed stevig blijven. Vandaar dat ik het idee heb geoppert om stalen poten te gebruiken. Het voordeel van stalen poten is dat deze niet kunnen verrotten zoals hout dit wel goed kan. Daarnaast zorgt het voor een solide basis om op te kunnen staan. Er zal namelijk wel veel gewicht op de poten rusten zodra er potgrond en gewassen in zitten. Ik heb toen op het internet gezocht op verschillende poten die ik tweedehands kon kopen. Echter heb ik hiervoor niet de juiste afmetingen gevonden. Ik heb toen uiteindelijk gezocht op stalen poten en kwam toen de website meubelpootjes.be tegen. Toen mijn vrouw naast mij op de bank zat, gaf zij aan dat zij ook nog meubelpootjes nodig had voor haar tweedehands nachtkastje. Zij wilde hier namelijk een nieuwe look aan geven door hier andere meubelpootjes onder te zetten. Wij hadden de uitdaging geaccepteerd en zijn gaan kijken of wij voor zowel de vierkante meter moestuin, als voor de nachtkastjes de juiste pootjes konden vinden.

Stalen poten, bedpoten of tafelpoten. Voor ieder meubel een juiste poot.

Wij hebben op de website gezien dat er allerhande meubelpoten te vinden zijn.Wij kwamen daardoor snel tot de conclusie dat zowel mijn vrouw als ik beide een succeservaring zouden hebben die avond. En dat bleek want wij zagen dat de juiste afmeting poten voor mij te vinden waren maar ook voor wat mijn vrouw zocht. We konden de poten eenvoudig en snel bestellen en vonden ook dat de foto’s erg duidelijk was. Dit maakte het kiezen van de juiste pootjes erg gemakkelijk. Ook de productbeschrijving was erg duidelijk waardoor wij goed wisten wat wij kochten. Wij vinden dat wel erg prettig van een webshop aangezien het niet mogelijk is om de producten in de handen te hebben liggen. Een juiste productbeschrijving en foto’s is dan wel vereist om goede keuzes te kunnen maken. Uiteindelijk hebben wij een juiste keuze kunnen maken en hebben wij met één bestelling twee mensen blij gemaakt die avond. Wij kregen een aantal dagen later de bestelling aan huis geleverd en waren erg tevreden met de kwaliteit van de producten.

Bent u nieuwsgierig geraakt?

Bent u benieuwd welk assortiment aan meubelpoten er te vinden zijn? Kijkt u dan eens:

  • Op de website meubelpootjes.be
  • Naar de verschillende soorten en maten meubelpootjes die de website te bieden heeft
  • Of u een bestelling zou willen doorzetten met de meubelpoten die u nodig heeft of mooi vindt

Wij zijn erg tevreden met het resultaat van de nachtkastjes als ook de vierkante meter tuin, en zouden in de toekomst opnieuw bij meubelpootjes.be willen bestellen indien nodig!