Fakro dakraam plaatsen

fakro dakraam

Kies voor een innovatief product

Fakro is waarschijnlijk de meest innovatieve producent van dakramen. Met hun producten tovert u die donkere zolder om tot een bruikbare ruimte. Zo beschikt u na een kleine ingreep over een ruimte die dienst kan doen als extra slaapkamer, thuiskantoor, yogaruimte of hobbykamer. Wat u ook met de zolder van plan bent: aan uw Fakro dakraam zal het niet liggen. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een Fakro dakraam.

Fakro

Fakro is een innovatieve producent en meestal goedkoper dan de dakramen van die andere bekende dakramen fabrikant Velux. Ze hebben dakramen die geschikt zijn voor hellende daken, maar ook voor platte daken. Binnen hun assortiment heeft u bovendien de keuze uit verschillende modellen, stijlen en kleuren. Het perfecte raam voor uw woning of pand is dus altijd aanwezig.

Voordelen van Fakro dakramen

Deze innovatieve fabrikant heeft zijn dakramen van alle gemakken voorzien. Naast natuurlijk een eenvoudige bediening kunt u ook vertrouwen op deze pluspunten:
  • Vaak goedkoper dan Velux
  • Gemaakt van duurzaam hout
  • Het ventilatierooster zorgt ervoor dat u binnen altijd over frisse lucht beschikt
  • Hoge veiligheid dankzij de kindveilige kierstand
  • Energiezuinig waardoor het warmteverlies minimaal is

Waar een Fakro dakraam plaatsen?

Bij het laten plaatsen van een Fakro dakraam, draait het niet alleen om het raam zelf, maar ook om de positie op het dak. Dit moet ten eerste natuurlijk bouwkundig kunnen, maar ook de hoeveelheid lichtinval is belangrijk bij het uitzoeken van het juiste formaat raam. Omdat u waarschijnlijk geen bouwkundig expert bent en Fakro dakramen in vele soorten en maten beschikbaar zijn, kan het verstandig zijn om hiervoor een expert in te schakelen. Deze heeft vaker met dit bijltje gehakt en kan u adviseren, zodat u het juiste model koopt.

Hulp van een specialist

Wanneer u een Fakro dakraam laat plaatsen, beschikt u over een dakraam van hoge kwaliteit, waarmee u uw zolder voorziet van een grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en natuurlijke ventilatie. Met de hulp van een expert, weet u zeker dat u het juiste raam aanschaft. Voor meer informatie over het plaatsen van Fakro dakramen neemt u contactmet ons op.