Zonwering tegen laaghangende zon

Zonwering tegen laaghangende zon

Roll Blinds on the windows, the sun does not penetrate the house. Window in the Interior Roller Blinds. Beautiful Blinds on the Window, the Sun and Heat Protection, the Perfect Windows Interior Decor

Voorkomen dat u verblind wordt

Last van een laaghangende zon beperkt zich niet tot gevaarlijke situaties op de weg. Ook thuis en op de zaak kunt u er last van hebben. Onprettig voor uw ogen en u kunt nauwelijks iets zien op het (TV-)scherm. De oplossing is gelukkig heel eenvoudig: het plaatsen van buitenzonwering of buitenzonwering tegen de zon. We nemen de opties met u door in dit blogartikel.

Zonwering voor binnen

Binnen verblind worden door een laaghangende zon is onacceptabel. Gelukkig zijn er voldoende opties om dit tegen te gaan. Omdat een laaghangende zon zeer fel kan zijn, is alleen niet doorschijnende zonwering een optie. Daarom raden wij luxaflex of lamellen zonwering aan. Deze zijn ondoorzichtig en kunnen indien nodig al het zonlicht tegenhouden. Doordat de lamellen verstelbaar zijn kunt u het licht echter ook filteren. Zo heeft u toch daglicht, maar niet meer rechtstreeks in uw ogen of op het scherm.

Zonwering voor buiten

Ook buitenzonwering is een optie. Met screens houdt u veel felle zon tegen en ook nog een klein beetje warmte in de zomer. Wanneer u ook de warmte buiten wilt houden is een zonnescherm natuurlijk beter omdat het de hoogstaande zon beter weert. Een uitvalscherm is echter beter omdat u hiermee ook de laaghangende zon weert. Dan heeft u beide. Helemaal de zon buiten houden kan met rolluiken, maar dan kunt u niet meer naar buiten kijken. Het is aan u of dit belangrijk is.

Zonwering tegen laaghangende zon laten plaatsen?

U bent nu bekend met de opties voor zonwering tegen de laaghangende zon. Wilt zonwering laten plaatsen om voorgoed met de laaghangende zon af te rekenen? Neem dan contact op met een professionele installateur. Voor vragen over zonwering kunt ook trouwens ook dit contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!