Verwerk steen in uw interieur

Verwerk steen in uw interieur

Haal buiten naar binnen met steen

Bent u het liefst altijd buiten in de natuur? Dat begrijpen we natuurlijk als geen ander. Helaas is het niet mogelijk om altijd buiten te zijn. Wat gelukkig wel kan, is buiten naar binnen halen! Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde elementen in uw interieur verwerken om voor een zogenaamde ‘urban jungle’ te zorgen in huis. U denkt hierbij niet alleen aan planten, maar ook aan stenen. Lees in dit blog alles over hoe u buiten naar binnen haalt met steen in uw interieur.

Vloer van steen

Als u denkt aan een vloer met een natuurlijke uitstraling, denkt u waarschijnlijk meteen aan een houten vloer. Alhoewel dat natuurlijk zeker mogelijk is, is een stenen vloer ook een goede optie! Voor een optimaal effect zorgt u ervoor dat uw stenen vloer in uw tuin doorloopt naar binnen. Hiermee verkleint u de grens tussen binnen en buiten. Daarnaast geniet u dan ook nog eens van uw tuin als u binnen zit. Ideaal toch?

Stenen muur details

Naast een stenen vloer, of stenen details in uw vloer, is er ook de optie voor stenen in uw muren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een accentmuur van mozaïek. Dan bedoelen we natuurlijk niet van die felgekleurde stenen. Die wekken immers geen natuurlijke indruk. Dan hebben we het over natuurlijk uitziende grijstinten in stenen. Door deze in uw wanden te verwerken, krijgt u een geweldige natuurlijke sfeer in huis. U kunt deze stenen helemaal naar eigen wens in uw wanden verwerken voor een effect zoals u dat wilt.

Stenen accessoires

Uiteindelijk zijn het natuurlijk de details die het afmaken. Daarom zijn accessoires ook zo belangrijk. Met stenen accessoires zorgt u ervoor dat uw interieur ook echt úw interieur is. Natuurlijk zijn planten belangrijk, maar stenen accessoires zoals een kunstwerk of een stenen bijzettafel kunnen al wonderen doen. Wilt u ook een natuurlijk effect in bijvoorbeeld de badkamer? Ga dan voor een gootsteen van natuursteen. Het zijn deze details die uw gehele interieur naar een hoger niveau tillen. Wilt u meer tips over hoe u uw woning een natuurlijke uitstraling kunt geven met wand- en vloerbekleding? Neem dan gerust contact met ons op.