Ruime collectie composiet vensterbanken bij COMPOSIETvakman.be.

COMPOSIETvakman.be

Wij hebben een prachtige collectie composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleur, stijl & uitstraling. Deze kunt u allemaal – eenvoudig & voordelig online – op maat bestellen, wel zo prettig! Gaat u voor marmercomposiet of kwartscomposiet? Hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over! Voor welke soort composiet u uiteindelijk ook kiest, iedere vensterbank wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuis bezorgd!

Marmer- of kwartscomposiet?

In het geval van vensterbanken voor binnen wordt veelal gekozen voor marmercomposiet en dit heeft met name te maken met het prijsniveau, dat een stuk lager ligt t.o.v. kwartscomposiet. Zowel marmercomposiet als kwartscomposiet bieden beide veel van dezelfde voordelen, echter is kwartscomposiet harder, sterker, krasvast, slijtvast, extreem onderhoudsvriendelijk en beter bestand tegen actieve belasting & vocht.

Omdat een venstertablet voor binnen in de meeste gevallen niet tot nauwelijks belast wordt, is marmercomposiet prijstechnisch gezien vaak de meest interessante optie. Gaat uw vensterbank wel (actief) belast worden, of wilt u gewoon het beste van het beste, dan is kwartscomposiet zeker het overwegen waard!

Twijfelt u nog, bekijk dan hier alle composiet vensterbanken van COMPOSIETvakman.be >>. 

COMPOSIETvakman.be

Meer info over composiet. 

Composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen –  marmer of kwarts,  waarbij de verhouding van het natuursteen binnen het composiet ongeveer 90 – 95% is. In het geval van marmercomposiet betreft dit fijngemalen marmer en in het geval van kwartscomposiet betreft dit fijngemalen kwarts. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.
Het eindresultaat is een kwalitatief eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Marmer composiet is erg populair voor het vervaardigen van binnen vensterbanken en dorpels. Kwartscomposiet is erg populair voor keukenbladen / aanrechtbladen & meubeltabletten, maar wordt daarnaast ook steeds vaker gebruikt voor venstertabletten & dorpels (voor binnen). Voor welke soort composiet u ook gaat, bij COMPOSIETvakman.be wordt uw composiet met zorg – in eigen zagerij – perfect op maat vervaardigd, door ervaren vakmannen uiteraard!