Mogelijkheden voor een veilige werkomgeving 

Het installeren van agressie alarmering is de eenvoudigste manier om de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Wanneer je een agressiealarm hebt voel je je overal veilig. Als er iets ongewensts gebeurt kun je gewoon op de knop drukken. Dan waarschuwt deze tool meteen de politie of je collega’s. Dit alarm kan ervoor zorgen dat je je veilig voelt wanneer je aan het werk bent. Deze tool gebruikt meestal twee simkaarten. Je bent dus niet afhankelijk van één netwerkaanbieder. Als één netwerkprovider in de problemen zit, ben je toch verbonden met je collega’s. Gezien de voordelen van dit alarm is het een goed idee om deze tool op je werkplek te hebben. Hier zijn twee soorten agressiealarmen waar je uit kunt kiezen. 

Wat is een mobiel agressie alarm? 

Deze agressiemelder is ideaal voor professionals die buiten kantoor moeten werken. Het is bijvoorbeeld geschikt voor deurwaarders en hulpverleners. Deze tool is uitgerust met GPS. Als je hulp nodig hebt, kan de politie meteen je locatie detecteren. Hoe werkt dit alarm dan? Wanneer je op de alarmknop drukt, kan de operator naar de situatie luisteren. Zij sturen je huidige locatie door naar de politie. De politieagenten zullen hierop reageren en naar je locatie komen. 

Wat is een intern agressiealarm? 

Soms komen bepaalde bezoekers naar je bedrijfspand. Wanneer ze direct agressief gedrag vertonen, hoef je alleen maar op de alarmknop te drukken. Zo kun je direct hulp krijgen van de beveiliging of je collega’s. Wanneer je op de knop drukt, stuurt deze tool het bericht naar de operator. Daarnaast luistert de alarmcentrale ook naar de melding. Je hebt ook de mogelijkheid om hulp te vragen aan de politie. Als je geïnteresseerd bent in dit agressie alarm, moet je een betrouwbaar alarm aanschaffen. Deze tool kan dus goed functioneren als je je in een noodgeval bevindt. Vind meer informatie op Secure2go.