Meer sfeer in huis met barok behangpapier

Barok behangpapier

U bent tevreden met uw interieur, maar toch mist er nog iets in huis. U heeft mooie meubels gekocht en de woonaccessoires zijn een mooie aanvulling, maar toch wilt u wat meer sfeer creëren in uw woning. De beste manier om dit te doen? Verrijk die saaie, witte muur in huis met prachtig barok behangpapier.

Wat is barok behangpapier?

Barok behangpapier is al tientallen jaren ontzettend populair. In de jaren 70 werd het behang geïntroduceerd in ons land, maar vandaag de dag zien we het behang nog altijd. Barok behang wordt gekenmerkt door ingewikkelde patronen, doorgaans met vele sierlijke tierlantijntjes.

Met barok behang kunt u die saaie, witte muur in huis wat meer op laten vallen. En dit zonder uw interieur heel druk en chaotisch te maken. Barok behang is namelijk op en top stijlvol, klassiek en luxe. Het behang past dan ook erg goed in een stijlvol en klassiek interieur.

Barok behangpapier

Vele verschillende barok prints

Het aanbod barok behangpapier is erg groot. Wilt u dit behangpapier kopen? Dan kunt u niet alleen kiezen welke kleur uw behang moet zijn, maar kiest u ook uw eigen print. Dit kan een vrij grote print zijn, maar ook een kleiner dessin. Bekijk de vele verschillende prints van het barok behang en u vindt vanzelf een dessin dat bij u en uw interieur past.

Glad of met reliëf

U kunt glad behangpapier met barok print kopen, maar dit behangpapier wordt ook met reliëf verkocht. Wilt u uw interieur zo rustig en subtiel mogelijk houden? Dan kunt u het beste barok behangpapier zonder reliëf kopen. Glad behangpapier is namelijk wat rustiger dan behangpapier met reliëf.

Wilt u uw behang wat meer diepgang geven? Dan is het behangpapier met reliëf wel iets voor u. Reliëf geeft behangpapier namelijk wat meer diepgang: het maakt het behang simpelweg wat spannender.