Houten trapleuningen bij INOXvakman.be uitgelicht; Mahoniehout

NIEUW bij INOXvakman.be; Prachtige trapleuningen van hout met INOX accenten. Naast trapleuningen (en balustrades) van INOX kunt u nu ook houten trapleuningen bestellen, gecombineerd met INOX leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en sfeervolle uitstraling van hout en de moderne ‘coole’ look van INOX. Bijzondere houten trapleuningen bij INOXvakman.be bestelt u eenvoudig online, voor een scherpe prijs! In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden stuk voor stuk toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over de trapleuningen van mahonie, een prachtige houtsoort die bekend staat oom haar luxe rode kleur.

Mahonie is een van de bekendste houtsoorten en de kenmerkende roodachtige kleur van mahonie is zo populair dat ‘mahonie’ op dit moment ook wordt gebruikt om deze specifieke kleur aan te duiden. Mahonie is een stabiele houtsoort die symbool voor een stijl en luxe. Mahonie is daarnaast een warme en sfeervolle houtsoort, ideaal voor een klassieke en traditionele look. Ideaal voor een landelijke inrichting, maar zeker ook toe te voegen binnen een moderne en/of hippe inrichting, waarbij het contrast tussen het warme hout en het ‘coole’ INOX meteen in het oog springt!

 

Wij bieden een mooie selectie mahonie trapleuningen, waarbij u kunt kiezen uit twee houtbewerkingen; blank (naturel) en gelakt afgewerkt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse INOX leuningdragers, waarbij we 5 dragers gekozen hebben voor ons online assortiment, en een drietal afwerkingen van de uiteinden van de leuning. U kunt kiezen tussen een ‘houten uiteinde’, zowel bol afgewerkt als vlak afgewerkt (vellingkant), maar natuurlijk ook voor de prachtige INOX eindstukken, voor een bijzonder accent.

 

Heeft u nu een leuningdrager op het oog die geen onderdeel uitmaakt van het online assortiment? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers ‘rond’ mogelijk voor onze ronde houten trapleuningen. Stuur ons een e-mail en wij zullen u op korte termijn aangeven of deze drager in combinatie met een leuning van mahonie mogelijk is en natuurlijk ook wat de kosten hiervan zijn.