Heerlijke warme nachten

Smulders Textiel

In de winter wil je niets anders dan een lekker warm dekbed over je heen tijdens de nachten, niets zo erg als het koud hebben. Heb je het te koud dan gaat dit ten koste van je nachtrust, wist je dat er dekbedden zijn bij Smulders Textiel met verschillende warmteklassen? Op deze manier kies je het dekbed wat bij je past, te koud tijdens de nacht is niet goed maar te warm ook niet. De ideale combinatie is een vierseizoenen dekbed, deze is in de winter warm en in de zomer koel.

Smulders Textiel

Dekbed voor de zomer

Veel mensen denken dat een dekbed niet geschikt is voor de zomer, het ligt er maar aan wat voor dekbed je hebt. Een winterdekbed is zeker niet geschikt, maar bij Smulders Textiel zijn er ook dekbedden met warmteklasse 4. Deze dekbedden zijn geschikt voor in de zomer, weinig warmte isolatie en veel ventilatie kenmerken deze dekbedden. Wordt het kouder in de herfst dan is warmteklasse drie geschikt, een winterdekbed is nog te warm en een zomerdekbed is te koud. Warmteklasse 1 en 2 zijn voor de winter, 1 is voor de mensen die het echt heel snel koud hebben.

Hou houd je een dekbed schoon

Iedereen vind het lekker om een fris dekbedovertrek om het dekbed te hebben, dus wassen is een eenvoudige manier om altijd een fris bed te hebben. Maar kun je een dekbed ook wassen, op het label van je dekbed kun je zien of je jouw dekbed kunt wassen. Je kunt het natuurlijk ook even navragen aan de klantenservice van Smulders textiel.