De mooiste cementtegels

banner4 (1)Mijn zus is laatst verhuisd naar haar vriend. Ze hadden al jarenlang een relatie, maar hebben nu eindelijk de stap naar het samenwonen gezet. Ik denk dat het voor haar met name zolang duurde, omdat ze zich steeds zat te beklagen dat hij geen cementtegels in huis had liggen. Ik weet dat dit eigenlijk overdreven lijkt, maar mijn zus kan toch af en toe wat moeilijk zijn. Aan de andere kant kan ik haar ook wel begrijpen, ik heb namelijk de woning van haar partner gezien en hier ligt vloerbedekking.
Eigenlijk is daar niets mis mee, maar hij heeft maar liefst drie honden. Die geven natuurlijk ontzettend veel haren af! En die haren plakken dan weer allemaal in de vloerbedekking. Niet goed natuurlijk. Daarom stond mijn zus er ook zo op om cementtegels te laten leggen. Zelf vond ik dit ook een goed idee. Op een gegeven moment ging dan ook haar partner hiermee akkoord. Het duurde even, maar ze besloten dus om mooie tegels te laten leggen.

dt_banner_berlijn1_0 (1)

Op zoek naar cementtegels

Mijn zus had prachtige vloertegels zien liggen bij enkele van haar vriendinnen. Ze wilde natuurlijk niet achterblijven en was al langer jaloers op de mooie vloeren. Dus besloot ze om zelf ook op zoek te gaan naar een mooie tegelvloer, die ze gemakkelijk kon reinigen van hondenhaar, en die er natuurlijk prachtig uitzag en het liefst niet te duur was.
Enkele dagen later stuurde ze me een mail met een link naar de website van designtegels.be. Ze vroeg me wat ik ervan vond. Nou, het zag er allemaal prachtig uit, maar ik vroeg me wel af of het niet toch erg duur zou zijn.
Ze nam contact met het bedrijf op en de prijs viel heel erg mee. Ze besloot dus gelijk om cementtegels te bestellen en nu is haar woning vrij van hondenhaar!

6 (2)