De beste in houten garagepoorten

102Mijn allereerste blog over architectuur houd ik maar dicht bij mijzelf, niet alleen omdat ik dat een pure manier van berichtgeving vind maar ook omdat ik onlangs van dichtbij heb mogen meemaken wat een goede architectuur kan betekenen voor je woning. Ik heb een oud huis met daaraan nog oude paardenstallen, enkele koetshuizen die tijden geleden al gebouwd zijn en die ik in stijl altijd in ere heb willen houden. Echter, als er onderdelen van aan vervanging toe zijn, dan moet je daaraan natuurlijk wel gehoor geven. Met respect voor het oude karakter heb ik bijvoorbeeld de oude houten garagepoorten willen vervangen – en ik kan met vreugde mededelen dat dit is gelukt.

Met oog voor detail zijn de houten poorten ontwikkeld

67Natuurlijk heb ik, zeker gezien mijn eigen interesse op dit gebied, getracht eerst zelf met passende ontwerpen te komen. Ik vertrouwde echter nog niet genoeg op mijn eigen ruimtelijk inzicht en bovendien de bewerking en uitvoering van het ontwerp om deze ook daadwerkelijk te gaan implementeren. Daarom heb ik me gewend tot de expert, namelijk Different Doors, te vinden op http://differentdoors.nl/houten-garagepoorten. Neem zeker eens een kijkje op deze website van een bedrijf dat het inderdaad anders aanpakt, dat inderdaad net een tikkeltje andere deuren weet te produceren. Met oog voor detail hebben ze mij prachtige deuren bezorgd, de prachtigste houten garagepoorten die ik me voor deze stallen maar had kunnen wensen. 93Mocht je ooit eigen deuren gaan vervangen, houd deze partij dan zeker in je achterhoofd, het is het echt waard namelijk. Ook bedrijfspanden hebben baat bij de poorten, snelloopdeuren en sectionaaldeuren van Different Doors, want naast particulieren leveren zij ook voor professionals. Eentje om in de gaten te houden dus!