Appartementen te koop in Blankenberge, ga jij kijken?

LOGO-Royal-gardens

Je liep wellicht langs de boulevard van de gemeente Blankenberge en je merkte een bord van het bedrijf Royal Gardens op, maar daarop de tekst: Appartementen te koop in Blankenberge. Dit heeft je aan het denken gezet en jouw enthousiasme heeft je vervolgens op dit blog artikel gebracht, waarmee je nu hoopt meer informatie te vergaren over de appartementen die zij aanbieden.

Royal-Gardens-19

De hierboven hieronder getoonde afbeeldingen komen van de website Royal Gardens, dat hier een model appartement toont. Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd wat Royal Gardens voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website van Royal Gardens. Je kunt op hun website onder meer nog meer foto’s bekijken van het appartement dat dienst doet als model. Ook kun je alvast kijken of jouw favoriete appartement nog aanwezig is in dit gebouw.

Royal-Gardens-18

Heerlijk om aan het strand te wonen

Wist je dat Royal Gardens unieke appartementen aanbied in de gemeente Blankenberge? Zoals je inmiddels weet gaat het hier om appartementen die naast het strand van Blankenberge liggen, wat ze uniek maakt. Wist je trouwens dat deze appartementen zijn voorzien van een individuele ventilatie-systeem, Viessmann condensatie-ketel en Miele keukentoestellen? Deze voorzieningen zijn erg mooi meegenomen en sluiten haar fijn aan bij het concept dat Royal Gardens aanbiedt. Wist je ook dat ze bij Royal Gardens deze appartementen die in een vrijstaand gebouw zijn gehuisvest zijn voorzien van zeer ruime terrassen? Ideaal om na een wandeling aan het strand heerlijk te ontspannen op het terras.